Πως λειτουργούμε

Το ιατρείο μας από το 1996 λειτουργεί με την ιδια συνέπεια και το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασθενείς μας, αντιμετωπίζοντας κάθε περιστατικό αυστηρά εξατομικευμένα με γνώμονα τις διαφορετικές ανάγκες καθενός.

Τα ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικώς και τηρούνται με μεγάλη ακρίβεια. Κατά την πρώτη επίσκεψη γίνεται η κλινική εξέταση από τον γιατρό μας, ο οποίος ανάλογα με την ηλικία και την κλινική εικόνα του εξεταζομένου μπορεί να προτείνει ακτινολογικό έλεγχο για μια ολοκληρωμένη εικόνα και διάγνωση ή πλήρη συλλογή στοιχείων (ακτινογραφίες, φωτογραφίες, αποτυπώματα συμβατικά ή ψηφιακά).

Όλες οι εξετάσεις γίνονται στο ιατρείο μας, το οποίο διαθέτει τον απαραίτητο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για πλήρη ακτινολογικό έλεγχο.

Ανάλογα με την διάγνωση ο γιατρός θα συστήσει επανέλεγχο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή εφόσον συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα κανονιστεί ένα νέο ραντεβού όπου γίνεται μια αναλυτική παρουσίαση προς τον ενδιαφερόμενο όλων των ευρημάτων και μια διεξοδική συζήτηση, ώστε να γίνει απολύτως κατανοητό το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας ( πρόβλημα, τρόποι επίλυσης, διάρκεια και κόστος θεραπείας). Κατόπιν και εφ’ όσον ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί, ορίζουμε νέο ραντεβού για την έναρξη της θεραπείας. Στο ραντεβού αυτό τοποθετούνται οι μηχανισμοί και δίνονται πλήρεις οδηγίες για την φροντίδα τους καθώς και ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησής τους.
Panagou-030
Panagou-094
Για οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή διευκρίνιση τονίζεται εξ’ αρχής στους ασθενείς μας να νοιώθουν άνετα να επικοινωνήσουν μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Τόσο ο γιατρός όσο και το προσωπικό του ιατρείου είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση που αφορά την θεραπεία και να βοηθήσουν όπως μπορούν ώστε να νοιώθουν όλοι ασφαλείς και χαρούμενοι.

Η συνεχής μας εκπαίδευση μέσα από συνέδρια και σεμινάρια με φυσική ή ηλεκτρονική παρουσία, μας βοηθά να παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις, να ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνικές και τα καινούργια υλικά καθώς και για τα τελευταία πρωτόκολλα που συνιστούν οι ψυχολόγοι στην προσέγγιση των μικρών κυρίως παιδιών και στην αντιμετώπιση φόβων ή δυσκολιών στην συνεργασία.

Στόχος μας είναι με συνεχή ενημέρωση, μελέτη, προσπάθεια και κυρίως αγάπη για το αντικείμενό μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ορθοδοντικής.